المقادير*دجاجه روستو
*كيس مكرونه مسلوقه (نص كيلو)
*3 معالق كبيرة جبنه رومى مبشورة
*بشاميل حوالى كوب
*معلقة زبده للوجه
الطريقهقطعى الدجاجه الى اربع ارباع وشيلى منها العضم
اسلقى كيس المكرونه فى الماء والملح عادى واشطفيها وصفيها من الماء
اخلطى المكرونه مع البشاميل كويس
نضع قطع الدجاج فى صينية الفرن او صينية بايركس جنب بعض نضع عليها المكرونه اللى بالبشاميل (يعنى غطى بيها الفراخ)
رشى الوش بالجبنه الرومى المبشورة وبعدين وزعى معلقة الزبده
دخليها الفرن لحد ما تحمر
ملحوظهالدجاج الرستو
*دجاجه
*معلقتين زيت_معلقتين زبده
*ملح_فلفل_بصله
_هتغسلى الفرخه عادى بالملح والدقيق كويس
تتبليها بالملح والفلفل وعصير البصل
ضعى الزيت والزبده وشوحى فيهم الفرخه
دخليها الفرن لحد ما تستوى تلات اربع سوى وبكده هتكون جاهزة لعمل النجرسكو