المقادير3 اكواب دقيق-زرة ملح
كوب وربع ماء دافى-ربع كوب زيت
ملعقة خميرة جافه-نصف معلقه صغيرة سكر
الحشوة
(عصاج وعليه معلقه كبيرة بقدونس مفروم)
****************
الطريقه
نضع الخميرة مع السكر وربع كوب الماء الدافى
نقلبهم كويس ثم نضعهم على باقى المقدار تخلط باقى المكونات ونتركها لتتخمر لمدة ساعه او ساعتين
تقطع العجينه كرات صغيرة قد الليمونه
تفرد العجينه حتى تصبح رقيقه ونجيب كبايه وندوس بيها على العجينه تطلع لينا دواير
تحطى على كل دايرة معلقة عصاج وتجيبى طرف الدايرة على الطرف التانى هتبقى شكلها عامل زى القطايف
ترص الفطائر فى صينيه مدهونه وتمسح الوش بالفرشاه بلبن وندخلها الفرن لحد ما تلاقى لونها دهبى او تحمريها فى زيت